Την παρακάτω πληροφορία μας την έστειλε φίλος και τη δημοσιεύουμε. Είναι γνωστό πως τα διάφορα λαχανικά και τα φυτά γενικά έχουν αντιμικροβιακές ιδιότητες. Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση, όσο δελεαστικά κι αν είναι τα αποτελέσματα είναι αποθαρρυντική η δυσοσμία του κρεμμυδιού, που μπορεί να είναι ανεκτή σε σουβλατζίδικο, αλλά για την κρεβατοκάμαρα ή το γραφείο πέφτει κομματάκι βαριά.
Μετά από επιστημονική έρευνα διαπιστώθηκε ότι το κρεμμύδι όταν καθαρίσουμε την εξωτερική στοιβάδα από τις φλούδες του, γίνεται πόλος έλξης για κάθε είδους μικρόβιο αλλά και για τον ιό της γρίπης. Σε πειράματα που έγιναν ,καθάρισαν ένα ή δύο κρεμμύδια τα τοποθέτησαν σε χώρο με ασθενείς του ιού της γρίπης την άλλη ημέρα έκαναν μικροβιολογικό έλεγχο στο μαυρισμένο κρεμμύδι, & διαπίστωσαν ότι είχε μικρόβια της γρίππης !!! Επιπλέον δέ δεν είχε κολλήσει κανένας υγιής οργανισμός. Δηλ την ώρα που θέλει να μετοικήσει ο ιός σε άλλο σώμα ξενιστή, (δηλ σε ένα υγιές άτομο) το έλκει και πηγαίνει στο ...κρεμμύδι. Aν έχει γρίππη λοιπόν κάποιος από τους ανθρώπους που μένουμε μαζί, ή τους ανθρώπους που συναναστρεφόμαστε (στην εργασία μας) , καθαρίζουμε το εξωτερικό μόνο από ένα ή δύο κρεμμύδια και τα τοποθετούμε στον χώρο. την άλλη μέρα το κρεμμύδι έχει απορροφήσει τον ιό της γρίπης ή το μικρόβιο, μαυρίζει, και σώζει εμάς !!!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΡΩΜΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΣΕ (ΜΟΡΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ).
ΑπάντησηΔιαγραφήΟΜΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ? ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ?