Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ

Από το Φθινόπωρο είχαμε επικοινωνήσει με την κα Λυδία Καρρά από την Ελληνική Εταιρεία και είχαμε ανταλλάξει άπόψεις για την αξιοποίηση των μονοπατιών του δάσους, τα οποία η Ελληνική Εταιρεία θα χαρτογραφήσει.
Αυτό το διάστημα ευρίσκονται στο νησί μας δυο άνθρωποι από την Ελληνική Εταιρεία και οργανώνουν για το Σάββατο στις 10 το πρωΐ, καθαρισμό του μονοπατιού που οδηγεί από το Βρέλλο στον Παλιογιώργη στη Ζωγεριά. Επικοινωνήσαμε μαζί του και μας έστειλε αυτό το κείμενο που δημοσιεύουμε και προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους  να πλαισιώσουν την ωραία αυτή προσπάθεια.
Αγαπητοί φίλοι,
Στα πλαίσια της ανάδειξης των μονοπατιών της νήσου Σπετσών από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, σε συνεργασία με το Δήμο Σπετσών, διοργανώνουμε το Σάββατο 2 Απριλίου διάνοιξη και καθαρισμό ενός ιστορικού βυζαντινού μονοπατιού που μας υπέδειξε ο κ. Άδωνις Κύρου, από την παραλία του Βρέλλου στη Ζογεριά. Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στη δράση αυτή, που θα γίνει υπό την καθοδήγηση του συνεργάτη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ κ. Φοίβου Τσαραβόπουλου, καθώς και έμπειρων σπετσιωτών εργατών. Πρόκειται για την πρώτη δυνατότητα ενεργού συμμετοχής στο πρόγραμμα. Θα ακολουθήσουν κι άλλες για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε!
Απαραίτητος εξοπλισμός: Ρούχα εργασίας, κλειστά παπούτσια, κλαδευτήρια, γάντια κηπουρικής, πριόνι χεριού (ει δυνατόν) καπέλο και νερό.

Σας περιμένουμε

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με:

- Τον κ. Φοίβο Τσαραβόπουλο (Υπεύθυνο Προγράμματος μονοπατιών πολιτισμού στις Σπέτσες):
Κιν. 69 37 66 83 38, e-mail: fivo_t@yahoo.gr
- Την Κα Κατερίνα Στεμπίλη (Υπεύθυνη Επικοινωνίας της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ):
Τηλ. 210 32 25 245 (Εσωτ.: 2), e-mail : sepi@ellinikietairia.gr


- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ -

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου