Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Σπετσιώτικο καρναβάλι

Από τις σχετικές αφίσες πληροφορηθήκαμε  πως προβλέπεται για την Κυριακή το πρωΐ  πρόγραμμα με  ξυλοπόδαρους  για παιδιά στην πλατεία του ρολογιού  και για το απόγευμα παρέλαση αρμάτων, που θα ξεκινήσουν στις 4μ.μ. από την πλατεία του Αγίου Μάμα, ενώ  στις 6 θα ακολουθήσει πρόγραμμα με το συγκρότημα του Παναγιώτη Λάλεζα.
Γνωρίζαμε ότι κάτι ετοιμάζεται, διότι μας είχε προσκαλέσει ο αντιδήμαρχος κ. Δαμδημόπουλος σε κάποια οργανωτική συνάντηση με τους συλλόγους κι είχαμε συμμετάσχει στέλνοντας εκπρόσωπό μας  το  Δημ.. Σύμβουλο  κ. Γιώργο Νεοφώτιστο,αλλά  η συνάντηση αυτη αφορούσε την οργάνωση των εκδηλώσεων από τους φορείς και συλλόγους που συμμετέχουν.
Θέλουμε πολύ να πετύχουν οι εκδηλώσεις, των οποίων άλλωστε σημαντικοί συντελεστές είναι μέλη του κινήματός μας . Και θέλουμε να γίνουν αφορμή να προσελκυστεί  ξένος κόσμος στο νησί, και να περάσουν καλά όσοι έλθουν.Και θέλουμε να περάσουν καλά και τα παιδιά μας . Αυτό το τριήμερο οι επαγγελματίες το περιμένουν σα μια ανάσα μέσα στη δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύουμε.  Όμως απορούμε δίκαια: Είναι σωστό  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να πληροφορούνται από τις αφίσες ότι θα  γίνει αυτό ή το άλλο ; Και  μάλιστα ότανπρόκειται για εκδηλώσεις που απαιτούν κάποια δαπάνη, που έτσι κι αλλιώς δε θα είχαμε αντίρρηση να γίνει. Το σωστό θα ήταν  να είχαμε ενημερωθεί από πριν ,στο δημοτικό Συμβούλιο και να είχαμε εγκρίνει τις δαπάνες και τις εκδηλώσεις, όπως απαιτεί η σωστή λειτουργία του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η δημοσιονομική  δεοντολογία.
Παρά ταύτα, άνθρωποι του "Τώρα ή Ποτέ",είτε ως ανεξάρτητοι πολίτες , είτε μέσα από τους συλλόγους στους οποίους συμμετέχουν,δουλεύουν με κέφι για το  καρναβάλι που ευχόμαστε  να πετύχει και να περάσουν όλοι αξέχαστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου