Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 23-3-2011

Την Τετάρτη 23-3-2011, στις 18,30 μ.μ.θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Σπετσών, με τα παρακάτω 17 θέματα ημερήσιας διάταξης:
  1. Συγκρότηση Τοπικού οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σπετσών.
  2. Συγρότηση Συμβουλίου ένταξης Μεταναστών Δήμου Σπετσών.
  3. Έγκριση κανονισμού πληροφόρησης πολιτώνΔήμου Σπετσών.
  4. Έγκριση χάρτας υποχρεώσεων και δικαιωμάτων του πολίτηΔήμου Σπετσών.
  5. Έγκριση κανονισμού λειτουργίας της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Σπετσών.
  6. Έγκριση προϋπολογισμού του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Σπετσών για το 2011.
  7. Έγκριση προϋπολογισμού του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου Σπετσών για το 2011.
  8. Απόφαση για το υπ'αρ. 540/11-02-2011 αίτημα της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Κ.Σ.Σ. σχετικά με τη διαχείριση και λειτουργία του γηπέδου της .
  9. Απόφαση σχετικά με το αίτημα του κ. Τσαμάζ Μιχάλη για έγκριση διαμόρφωσης σε κοινόχρηστο χώρο , στην περιοχή Καστέλλι με δαπάνες του.
  10. Απόφαση σχετικά με το αίτημα του κ. Ελευθερίου Μπρατόπουλου για έγκριση διαμόρφωσης σε κοινόχρηστο χώρο , στην περιοχή Άγ. Ελευθέριος, έξω από το κατάστημά του,με δαπάνες του.
  11. Έγκριση τοποθέτησης ξύλινων πινακίδων στο κτήριο του καταστήματος του κ. Λάμπρου Δ. Μπρατόπουλου στην περιοχή Αγ. Μάμα.
  12. Απόφαση σχετικά με το αίτημα του κ. Χρήστου Ορλώφ για έγκριση διαμόρφωσης σε κοινόχρηστο χώρο , έξω από το κατάστημά του,με δαπάνες του.
  13. Απόφαση σχετικά με το αίτημα του κ. Βασ. Βαλάκη, για έγκριση διαμόρφωσης σε κοινόχρηστο χώρο , έξω από το κατάστημά του,με δαπάνες του.
  14. Έγκριση κατασκευής "τοιχίου"σε κοινόχρηστο χώρο , έξω από την οικία κ. Ελευθ. Τσάνα στην Κουνουπίτσα, μετά από αίτησή του με δαπάνες του.
  15. Έγκριση τσιμεντόστρωσης -διαμόρφωσης δημοτικού δρόμου, στην περιοχή Κοκκινάρια, έξω από την ιδιοκτησία  κ. Γεωργίου Μιχελή, μετά από αίτησή του με δαπάνες του.
  16. Διάθεση ποσού για τις εορταστικές εκδηλώσεις της Αποκριάς και της 25ης Μαρτίου.
  17. Απόφαση για το αίτημα του κ. Κυριάκου Ανδρομιδά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου