Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Σύγκληση ΣΤΟ Δήμου Σπετσών.

Λάβαμε( από την αντιπολίτευση μέλος του ΣΤΟ είναι ο κ. Πέτρος Τσάνας και αναπληρωματικό η κ. Καλομοίρα Αργυρίου-Κουμπή), από τον αντιδήμαρχο κ. Κ. Δαμδημόπουλο μια κοινοποίηση πρόσκλησης προς το Δήμαρχο, να συγκαλέσει ΣΤΟ του δήμου Σπετσών για τη  αντιπυρική προστασία.
Η πρόσκληση αυτή λέει:
Κύριε Δήμαρχε
κυρίες/κύριοι
Σύμφωνα με τις διατάξεις των Ν.3013/2002 και 3852/2010 , όπως αυτές ισχύουν σήμερα, σας καλούμε να παρευρεθείτε  στο Δημαρχείο Σπετσών στις 3/5/2011 και ώρα 14.00 όπου θα  συνέλθει για πρώτη φορά το ΣΤΟ Δήμου Σπετσών με θέμα ημερήσιας διάταξης  "Αντιπυρική περίοδος 2011 και αντιμετώπιση κάθε πιθανού κινδύνου από οποιεσδήποτε έκτακτες ανάγκες".
Παρακαλείται ο κ. Δήμαρχος  όπως, ως πρόεδρος του ΣΤΟ, προσκαλέσει στην ανωτέρω συνεδρίαση, κατά την κρίση του, κάθε εκπρόσωπο κοινωνικού φορέα του Δήμου μας καθώς και κάθε  άλλον εκρπόσωπο οποιασδήποτε άλλης Υπηρεσίας που αυτός κρίνει σκόπιμο προς τούτο.
Ο αντοδήμαρχος Σπετσών
Κων/νος Δαμδημόπουλος.


Πρόεδρος του ΣΤΟ είναι ο Δήμαρχος. Δε μας καλέι όμως αυτός. Ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας αντιδήμαρχος κ. Δαμδημόπουλος , καλεί μ'αυτό το έγγραφο το Δήμαρχο, να συγκαλέσει το Συμβούλιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου