Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Το παρεμπόριο στις Σπέτσες

Στην εποχή μας που οι έμποροι - και στις Σπέτσες όπως σε όλη την Ελλάδα- δίνουν το δικό τους σκληρό αγώνα να κρατηθούν,το πρόβλημα του παρεμπορίου  αποτελεί  μια  ακόμα απειλή για την επιβίωσή τους καθώς αντιμετωπίζουν έναν αθέμιτο ανταγωνισμό με  τους ανταγωνιστές τους που δεν χρειάζεται να πληρώνουν ενοίκια, εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία και φόρους στο Ελληνικό κράτος.
Η κυρία Ευαγγελία Ρούκα-Βλεπάκη, ιδιοκτήτρια του καταστήματος "Μανδραγόρας"στις Σπέτσες, περιγράφει στο προφίλ  της στο facebook ένα περιστατικό και παραθέτει  την τροπολογία στην οποία προχωρεί το Υπ. Περιφερ. Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, σύμφωνα με την οποία λαμβάνονται σκληρά και άμεσα μέτρα για το παρεμπόριο που προβλέπουν μεταξύ άλλων την επί τόπου κατάσχεση και καταστροφή των προϊόντων παρεμπορίου. :



  • Σημερα δεχτηκα επιθεση και απειλες μεσα στο χωρο το μαγαζιου μου απο ατομο που πουλουσε πορτα πορτσ και στον δρομο τροφιμα .Δεν πειραζει αισθανομαι οτι ως πολιτης εκανα αυτο που πρεπει αραγε ομως προστατευομαι απο τις απειλες?????Παραθετω την τροπολογια για το παραεμποριο ετσι για να δουμε τι πρεπει να καταλαβουμε ως πολιτες ωςκαταναλωτες και ως επιχειρησεις.......
    www.capital.gr
    Άμεση καταστροφή κατασχεμένων προϊόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου