Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Η 3η Έκθεση Καλοκαιρινών Τουριστικών Προορισμών


Παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον να γνωρίζουμε τί γίνεται στη γειτονιά μας.Το παρακάτω δημοσίευμα από το www.poros.news.gr, αναφέρεται στη συμμετοχή του Πόρου στην έκθεση που έγινε με μεγάλη επιτυχία και είχε πολλούς επισκέπτες, στον πολυχώρο του σταθμού μετρό του Συντάγματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πόρος συμμετείχε και στην 5η διεθνή Έκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών SUMMER HOLIDAYS EXPO που πραγματοποιήθηκε από 20-22 Μαΐου έπειτα από πρόταση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΟΡΟΥ και ομόφωνη έγκριση της από το Δημοτικό Συμβούλιο Πόρου. 



Περισσότεροι από 25.000 αθηναίοι επισκέφτηκαν την 3η Έκθεση Καλοκαιρινών Τουριστικών Προορισμών που διεξάχθηκε από 7-9 Ιουνίου στον Πολυχώρο του σταθμού ΜΕΤΡΟ Συντάγματος. Ο Πόρος για μια ακόμα φορά ήταν παρών σε Τουριστική Έκθεση για να προβάλλει στο κοινό τις μοναδικές ομορφιές και πολλαπλές επιλογές που διαθέτει.

Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Πόρου, σε συνεργασία με φορείς και επιχειρήσεις του νησιού, δημιούργησε τη χαρακτηριστική «Ποριώτικη Αυλή» με κύριο ντεκόρ το πασίγνωστο ζωγραφικό πίνακα του Ποριώτη Ζωγράφου κ. Χ. Παπαδόπουλου, πλαισιωμένο από παραδοσιακά τραπέζια και ψάθινες καρέκλες καφενείου και κομψά μπλε φαναράκια. Το θέμα του περιπτέρου ήταν το λεμόνι, καθώς σε αρκετά σημεία υπήρχαν φρέσκα λεμόνια από το περίφημο Λεμονοδάσος, ενώ στους επισκέπτες προσφέρθηκε λικέρ από λεμόνια (μια επιτυχημένη ποριώτικη εκδοχή του λεμοντσέλο), προσφορά του συλλόγου «Η Ποριώτισσα».
Ο Πόρος με τη συμμετοχή του στην έκθεση, προέβαλλε στο αθηναϊκό κοινό την ευκολία πρόσβασης από στεριά και θάλασσα, τις χαμηλές τιμές διαμονής, φαγητού και διασκέδασης, τη μεγάλη ποικιλία πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων που διαθέτει, καθώς και τις μοναδικές ακτές του. Στους επισκέπτες μοιράστηκαν πολλές χιλιάδες τεμάχια διαφημιστικού ενημερωτικού υλικού για τον Πόρο (πολυσέλιδος τουριστικός οδηγός, αναλυτικός τουριστικός χάρτης του νησιού, φυλλάδια και διαδραστικό dvd με όλες τις πληροφορίες για τα Ξενοδοχεία και Ενοικιαζόμενα Δωμάτια & Διαμερίσματα). Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον του κοινού για το dvd «CINE ΠΟΡΟΣ» που μοιράστηκε, το οποίο περιλαμβάνει αποσπάσματα από τις σημαντικότερες ελληνικές ταινίες που έχουν γυριστεί στον Πόρο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου