Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Η Οικονομική Επιτροπή.

Συνεδρίασε σήμερα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.Τα θέματα που αφορουσαν σε εγκρίσεις διαφόρων πιστώσεων, ψηφίστηκαν χωρίς προβλήματα κι εντάσεις. Αντίθετα τα θέματα που προκάλεσαν συζήτηση και ένταση ήταν η εκτός ημερήσιας διάταξης συζήτηση για τη επιστολή Αϊβαλιώτη προς το Δήμαρχο, και η απόφαση περί συνέχισης ή μη της δίκης για πρώην υπάλληλο της ΔΕΠΑΣ.
 Στο πρώτο, αφορμή δόθηκε από την διανομή σε Δημ. Συμβούλους  της επιστολής Αϊβαλιώτη. Ο κ. Αϊβαλιώτης ήταν παρών στη Συνεδρίαση. Το ερώτημά μας ήταν ποιος αλλοίωσε την απόφαση που πήραμε  στο θεμα του μονοπατιού, ως Οικονομική Επιτροπή;Ο κ. Νίκος Βατίστας, ο πρακτικογράφος, απάντώντας σε σχετική ερώτηση δική μας είπε πως έγραψε την απόφαση ακριβώς όπως  είπαμε. Οπότε , ποιος την αλλοίωσε; Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε να  ερευνήσει και να αποδοθούν ευθύνες στον δράστη. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να ακούσετε σχετικό αποσπασμα:

Στο δεύτερο, αναφερθήκαμε στη διαβεβαίωση που μας έδωσαν στο Δημοτικό Συμβούλιο πως δεν απαιτείται απόφαση οικονομικής Επιτροπής για το θέμα αυτό, τη μη συνέχιση της δίκης, και  στη διαπίστωσή μας πως δε λειτουργεί ο θεσμός. Τελικά  το θέμα ψηφίστηκε  από την πλειοψηφία.
Κάντε κλικ για να ακούσετε τη σχετική συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου