Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Έγινε μ' επιτυχία σήμερα η παρουσίαση της ποιητικής Συλλογής του Κ. Τσακούμη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σπετσών για την παρουσίαση της έκδοσης της ποιητικής συλλογής "διακονήματα ελπίδων"
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τη μουσική της Δέσποινας Παπαδημητρίου, την οποία είχε συνθέσει για να "ντύσει" στίχους απ' το έργο, και τη έμμετρη απαγγελία από τη Δήμητρα Βασιλείου και το τραγούδι από την Ελένη Μπέλεση. Η σκηνή ήταν πολύ όμορφα διακοσμημένη από την κ. Πελαγία Τσακούμη, η οποία είχε φιλοτεχνήσει και το βιβλίο με τα σκίτσα της. Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Γ. Μυτιληναίος είπε προλογίζοντας πως αφορμή για την έκδοση αυτή, υπήρξε το ξεκίνημα στο πλαίσιο λειτουργίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Σπετσών μιας ομάδας ποίησης.
Στις Σπέτσες υπάρχουν αρκετοί που γράφουν ποιήματα και κάποιοι που είναι ήδη καταξιωμένοι στο χώρο αυτό.Είναι πολύ ωραίο όλοι μαζί να πλαισιώσουν την ομάδα αυτή.

3 σχόλια:

  1. Πραγματικά πολύ επιτυχημένη εκδήλωση.
    Μας ξάφνιασε το σκηνικό καθώς και η πηγαία επιθετικότητα των όμορφων στίχων του λογοτέχνη.
    Ευχόμαστε να δούμε και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ
    Απλά και ωραία.
    Χωρίς φανφάρες, στον σωστό χρόνο, ακούσαμε το πόνημα του κυρίου Κώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέσα σ'αυτή τη μιζερια του σήμερα, την αβεβαιότητα του αύριο κ τον κίνδυνο να χάσουμε την ταυτότητά μας: ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να μιλάνε κ να διακονούν ακόμη τον έρωτα, την καλοσύνη και την ελπίδα που "δε χάθηκε απ'την όψη του φεγγαριού".
    Φίλε Κώστα Τσακούμη, σ'ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή