Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Ένα ενδιαφέρον σεμινάριο για ανέργους που οργανώνει το Κέντρο Επαγγελματικής κατάρτισης Αττικής.


Πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα για ανέργους αποφοίτους τουλάχιστον Γυμνασίου.οι ώρες είναι 800 και το ποσόν που αντιστοιχεί στις ώρες αυτές είναι 3.000 περίπου  κι ένα ποσοστο 30% από τους 25 που θα συμμετάσχουν (7-8 άτομα) θα προσληφθούν για 3 μήνες σε ξενοδοχεία των Σπετσών.
Η Βίκυ η Στόφυλα έχει έλθει και έχει αναλάβει για λογαριασμό του κέντρου Επαγγελματικής κατάρτισης Αττικής
 να οργανώσει τα διαδικαστικά εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη κα Βίκη Στόφυλα στο τηλέφωνο 6942292188
Παραθέτουμε την ανακοίνωση:
" ΕΣΠΑ 2007 - 2013
Επιχειρησιακό πρόγραμμα «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ»
Άξονας 08, Έργο: «Κατάρτιση ανέργων σε πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) με υποχρεωτική απασχόληση σε θέσεις συναφείς με θέματα τουρισμού στις 3 περιφέρειες σύγκλισης»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
...
Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης «ΑΤΤΙΚΗΣ» στο πλαίσιο του Ε.Π «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» θα υλοποιήσει στις Σπέτσες , επιδοτούμενο πρόγραμμα για ανέργους, συγχρηματοδοτούμενο κατά 75% από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΤΟΜΑ ΕΚΠ/ΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΩΡΕΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ (ΚΩΔ. 6) ΣΠΕΤΣΕΣ 25 ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΛΥΚΕΙΟ
ΙΕΚ 800

Τα Προγράμματα απευθύνονται σε ανέργους /ες εγγεγραμμένους/ες στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, ηλικίας άνω των 18 ετών, ανεξάρτητα αν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι.
Στους συμμετέχοντες ανέργους /ες θα δοθεί μετά τη λήξη των προγραμμάτων εκπαιδευτικό επίδομα 4,40€ (μικτό) ανά ώρα κατάρτισης. Στα άτομα που προέρχονται από ευπαθείς κοινωνικά ομάδες το εκπαιδευτικό επίδομα είναι 5,00€ (μικτό) ανά ώρα κατάρτισης
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προσέρχονται για τη συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής , στις εγκαταστάσεις του ΚΕΚ, προσκομίζοντας τα κάτωθι δικαιολογητικά:

Έντυπη αίτηση συμμετοχής (διατίθεται από το ΚΕΚ)
Πρόσφατη φωτογραφία
Επικυρωμένο αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας (διπλής όψης) ή διαβατηρίου
Επικυρωμένο αντίγραφο τίτλου σπουδών
Επικυρωμένο αντίγραφο Βεβαίωσης Νόμιμης Παραμονής στην Ελλάδα (ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ) – Άδεια παραμονής (ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ) – Κάρτα παλιννόστησης /Ομογενούς (ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΟΥΝΤΕΣ)
Εκκαθαριστικό Εφορίας Δήλωσης Οικογενειακού Εισοδήματος ή Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν υποβάλλεται φορολογική δήλωση
Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 (διατίθεται από το ΚΕΚ)
Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο κάρτας ανεργίας (εν ισχύ)
A.Φ.Μ. (αν δεν υπάρχει το εκδίδει η εφορία αμέσως)
Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α)
Άλλα πτυχία / πιστοποιήσεις (χρήσης Η/Υ, Ξένων γλωσσών κ.α.)

Με το τέλος του προγράμματος, το 30% από τους καταρτισθέντες του προγράμματος θα προσληφθούν από τις επιχειρήσεις πρακτικής άσκησης σε θέσεις εργασίας σχετικές με το αντικείμενο κατάρτισης και για περίοδο 3 μηνών με εξασφαλισμένα τουλάχιστον 70 συνολικά ημερομίσθια πλήρους απασχόλησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Οι άνεργοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα προαναφερόμενα Προγράμματα Κατάρτισης πρέπει να επικοινωνήσουν με τους εργασιακούς συμβούλους των Κέντρων Προώθησης στην Απασχόληση (Κ.Π.Α) ή της Τοπικής Υπηρεσίας (Τ.Υ) του Ο.Α.Ε.Δ στις περιοχές που ανήκουν και να προμηθευτούν παραπεμπτικό για συμμετοχή στο Πρόγραμμα που θα υλοποιήσει το ΚΕΚ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου