Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Λαέ ξύπνα! Σου πίνουν το αίμα!

από το triktiko.eu
 Λαέ ξύπνα! Σου πίνουν το αίμα!
Ό,τι συζητήσεις γίνονται στο κυβερνητικό επιτελείο, γίνονται με γνώμονα να μη στεναχωρηθεί η Τρόικα! Λες και αν φύγουν οι «Τροϊκανοί», θα τα βάψουμε μαύρα…
Όλο το νόημα για αυτά που έρχονται, εμπερικλείεται στην φράση του Παπαδήμου: «πρέπει να δεχθούμε μείωση των εισοδημάτων βραχυπρόθεσμα για την ανάκτηση της ανταγωνιστικότητας».
Στο όνομα της μείωσης τιμών των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών δεν μειώνονται φόροι. Μειώνονται ΜΟΝΟ οι μισθοί…
Πλέον η κουβέντα ξεκινά από μηδενική βάση! Διάλογος ουσιαστικά δεν υφίσταται! Η Τρόικα χτυπάει παλαμάκια και τα δικά μας τα κυβερνητικά «πιόνια» χορεύουν!
Το μόνο που πρέπει να διευκρινιστεί είναι αν θα καταργηθούν πλήρως τα δώρα, ο 13ος και ο 14ος μισθός ή θα περικοπούν σε μεγάλο ποσοστό.
Οι «Τροϊκανοί» κρίνουν επιτακτική τη μείωση του κατώτατου μισθού κατά 100 τουλάχιστον ευρώ, αλλά και την κατάργηση των δώρων Πάσχα, Χριστουγέννων και του επιδόματος αδείας.
Τον κακό τους τον καιρό! Δεν υπάρχει ένας, ένας  που να σταθεί απέναντι τους και να τους πει «Ε, όχι ως εδώ ήταν!» Μα ούτε ένας! Ο λαός περιμένει μία σπίθα… Μία σπίθα για να πάρει φωτιά. Και τότε τρέξτε να κρυφτείτε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου