Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Οικονομική Επιτροπή.

Συνήλθε σήμερα εκτάκτως η Οικονομική Επιτροπή  και αποφάσισε την ανάθεση των δύο δικαστικών υποθέσεων του δήμου στο δικηγόρο Ηλία  Αρβανιτόπουλο.
Και οι δυο υποθέσεις έχουν να κάνουν με το ρυμοτομικό σχέδιο,όπως μας είπε ο Δήμαρχος. Η μία του κ. Παπαθάνου αφορά περίπτωση στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας,  όπου ο νέος δρόμος  δημιουργεί προβλήματα στην αξιοποίηση των οικοπέδων του, η άλλη περίπτωση είναι στην περιοχή πάνω από τον Άγιο Φανούριο και αφορά , πάλι  όπως μας είπε ο Δήμαρχος, αντιδικία για αλλαγή ρυμοτομικού μεταξύ των οικογενειών και των αντίστοιχων κατοικιών Δούκα και Παπάζογλου.
Δεν υπήρχε δυνατότητα να ενημερωθούμε επαρκώς πριν, διότι η επιτροπή συγκλήθηκε με τη διαδικασία του επείγοντος, μας προσκάλεσαν χθες για σήμερα, σήμερα δε είχε άδεια και απουσίαζε η μηχανικός του Δήμου. Ψηφίσαμε να ανατεθούν οι υποθέσεις στον κ. Αρβανιτόπουλο. Έτσι κι αλλιώς το σημαντικό είναι τι οδηγίες θα δώσει ο δήμαρχος στο δικηγόρο για τις υποθέσεις κι αυτό δε γίνεται  επίσημα και θεσμοθετημένα, οπότε οι μειοψηφίες έχουν περιορισμένες δυνατότητες  παρέμβασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου