Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Η Ανακοίνωση της Ε.Ε. της Α.Κ.Σ.Σ. για τα φωτοβολταϊκά

Με την έναρξη της Συνεδρίασης του Δ.Σ. διαβάστηκε μια ανακοίνωση της Ε.Ε. της Αναργυρείου για τη  εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στον στη Νότια πλευρά του νησιού όπώς αναφέρει .
Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η



Στα πλαίσια της Εθνικής Στρατηγικής για την επέκταση των ανανεωσίμων πηγών ενέργειας στο ενεργειακό μείγμα της χώρας, η ΔΕΗ ανακοίνωσε πρόσφατα την παροχή  αδειοδοτήσεων σε συνδεδεμένα νησιά, συμπεριλαμβανομένης  και της νήσου των Σπετσών.
Η Εκτελεστική Επιτροπή του Ιδρύματος Α.Κ.Σ.Σ., θεωρώντας υποχρέωσή της την ενίσχυση της εθνικής πολιτικής ενέργειας, προτίθεται να ενοικιάσει αγροτεμάχια του Ιδρύματος για το σκοπό, έχοντας δεχθεί ήδη σχετικές προτάσεις.
Προτάσεις που θα υποβληθούν μέχρι και την 28η Φεβρουαρίου θα συνεκτιμηθούν.



Γεώργιος Δάσιος
Πρόεδρος

Πέτρος Πετρακόπουλος
Γραμματέας



 Τα σχόλιά μας:
  • Απομένουν  μόνο 5 μέρες ( 4 σήμερα) για την εκπνοή της προθεσμίας της 28ης Φεβρουαρίου. Μέσα στο διάστημα αυτό είναι μάλλον αδύνατον να προλάβει κάποιος να υποβάλλει προτάσεις που όπως λέει η ανακοίνωση "Θα συνεκτιμηθούν".
  • Η ανακοίνωση δεν αναφέρει ούτε πόση έκταση ούτε πού ακριβώς, ούτε με ποιους όρους θα διατεθεί.
  • Είναι σαφές  και προκύπτει από τη φράση "έχοντας ήδη δεχτεί κάποιες προτάσεις"πως υπάρχει τουλάχιστον ένας ενδιαφερόμενος με τον οποίο έχει έλθει σε  συνεννοήσεις. Δεν αναφέρεται πώς θα συνεκτιμηθούν οι προτάσεις. Αυτόν τον ήδη ενδιαφερόμενο πώς θα τον ανταγωνιστεί τυχόν άλλος ενδιαφερόμενος. Πλειοδοτώντας; Με τόσο ασαφή στοιχεία μέσα σε 4 μέρες;

1 σχόλιο: