Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Η Συνεδρίαση του Δ.Σ. Του Λιμενικού Ταμείου.

Τη Δευτέρα  14 Φεβρουαρίου, έγινε  η πρώτη τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου, μετά από πρόσκληση του προέδρου του κ. Θωμά  Τομπαζιάδη.
 Θέματα ημερήσιας διάταξης ήταν :
  1. Η έγκριση τεχνικού προγράμματος για το έτος 2011.
  2. Η αποδοχή εκπόνησης τοπογραφικών διαγραμμάτων -αποτυπώσεων σε περιοχές των Σπετσών.
  3. Ο ορισμός υπαλλήλων και μελών του Δ.Σ. σε διάφορες επιτροπές παραλαβής προμηθειών και έργων.
  4. Ο καθορισμός ανταλλάγματος απλής χρήσης σε εξομοιούμενους χώρους ζώνης λιμένα Σπετσών και χερσαίας ζώνης Αγ. Αναργύρων Σπετσών για το έτος 2011.
Η Συνεδρίαση έγινε σε κλίμα συνεργασίας . Ο κ. Θωμάς Τομπαζιάδης είναι ανοικτός στις προτάσεις των μελών του Δ.Σ. και από οτι φαίνεται το Λιμενικό ταμείο είναι σε καλό δρόμο.
Το τεχνικό πρόγραμμα του 2011 περιλαμβάνει 3 κατηγορίες :
Α. Έργα :
εργασίες επισκευής και συντήρησης μόλου Αγ. Νικολάου, Αγίων Αναργύρων ,Α.Κ.Σ.Σ., Κουνουπίτσας , εργασίες προβλήτας Ντάπιας, καθαριότητας του παραλιακού χώρου λιμένων, ηλεκτρολογικές  και υδραυλικές εργασίες  των λιμένων παρ. χώρων, συντήρησης "σκιάδων"στο λιμένα Σπετσών, τοποθέτηση λιμενικού φυλακίου στο Π. Λιμάνι Σπετσών και επισκευή και στήριξη του παραλιακού τοίχου.
Β. Τοπογραφικά και πολεοδομικά:
αποτύπωση παρ. χώρων, εκπόνηση μελέτης ΣΑΛΕ ,παρ. χώρων και σχεδίου έκτακτης ανάγκης αντιμετωπισης θαλάσσιας ρύπανσης  των λιμενικών εγκαταστάσεων ευθύνης Δ.Λ.Τ.Σ.
Γ'Προμήθειες.
Υλικών που απαιτούνται για την καλύτερη οργάνωση του χώρου που είναι στην ευθύνη του Λ.Τ. ( ηλεκτρολογικός εξοπλισμός παρ.  χώρων, παγκάκια, υλικά απορρύπανσης, πινακίδες ονοματοδοσίας και κυκλοφορίας, πυροσβεστικός εξοπλισμός, προσκρουστήρες κλπ).
Αποφασίστηκε να μη κάνουν ανατιμήσεις ( ως προς τον καθορισμό ανταλλάγματος)  και μάλιστα να μειώσουν τό ποσόν που καταβάλλει ο "Νηρέας"από τα 240 Ευρώ στα 150..



               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου