Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ταινιάκι κόμικς που εξηγεί το τραπεζικό σύστημα

Ένα καταπληκτικό ταινιάκι κόμικς που μας δείχνει με αρκετά διασκεδαστικό τρόπο την απάτη πίσω από το τραπεζικό σύστημα (παγκοσμίως).  Σε δυο μέρη.
 
http://www.youtube.com/watch?v=O2OtMO13Iy4&feature=related

1 σχόλιο:

  1. Και μετά από αυτό που είδαμε έρχεται το ερώτημα. Πόσοι είναι αυτοί (τα μεγάλα κεφάλια) που βρίσκονται πίσω από τα σκοτεινά τούτα σχέδια ; 10 ; 50 ; 100 ; 1000 ; 10000 ; άνθρωποι ;;;;
    Στην ουσία έχουν μαζέψει όλο τον πλούτο της γης στα χέρια τους και περνάν (προσέξτε τα εισαγωγικά) "ζωή χαρισάμενη".
    Τι είναι αυτό που τους λείπει ώστε να συνεχίζουν την ίδια τακτική και να φέρνουν σε οργή τόσα δισεκατομμύρια ανθρώπων ;;;;
    .
    Και απαντώ με το φτωχό μου το μυαλό.
    Τους λείπει η καρδιά. Ο πλούτος και η άνεση της ζωής κατέστρεψαν το χαρακτήρα τους, σκέφτονται πλέον μόνο το εγώ τους, ψάχνουν να βρουν κάτι καινούργιο στην ζωή και δεν υπάρχει γιατί τα έχουν γευθεί όλα.
    Ξέρουν πολύ καλά ότι δεν μπορούν να πάρουν μαζί τους στην άλλη ζωή όλα αυτά που έχουν σε αυτήν. Το χειρότερο είναι ότι κάπου μέσα βαθειά στην ψυχή τους αισθάνονται και την πνευματική γύμνια που έχουν με αποτέλεσμα η μόνη διέξοδος σε αυτή τη ζωή είναι η ευχαρίστηση από τον πόνο που δημιουργούν στους άλλους ανθρώπους.
    Και αφού ο μόνος που ευφραίνεται από τον πόνο των ανθρώπων είναι ο διάβολος, επομένως και αυτοί οι άνθρωποι είναι όργανα δικά του.
    .
    Ευτυχία στην ζωή είναι να γέρνεις το κεφάλι στο μαξιλάρι σου και να μη σε κυνηγάνε οι εφιάλτες από αυτά που έπραξες την προηγούμενη μέρα.
    Ευτυχία είναι το κάτι καινούργιο που θα έρθει ξαφνικά χωρίς να χρειαστεί να πατήσεις επί πτωμάτων για να το αποκτήσεις.
    Ευτυχία είναι να έχει η μπλούζα σου δύο τρύπες και να νοιώθεις το αεράκι να μπαίνει μέσα και να δοξάζεις τον Θεό.
    Ευτυχία είναι να βλέπεις το χαμόγελο ενός άλλου ανθρώπου για το καλό που του έκανες ακόμη και αν στερήθηκες κάτι δικό σου.
    .
    Ας μάθουμε επιτέλους να τρώμε το κόκκινο μέρος του καρπουζιού και όχι την πράσινη φλούδα.
    Γιατί δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι την φλούδα τρώμε και πετάμε την ουσία του φρούτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή