Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Επεισοδιακό Δημοτικό Συμβούλιο











Επεισοδιακό το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο  με μεγάλη ένταση που δημιουργήθηκε μετά από την ανάγνωση επιστολής του π. Δημάρχου κ. Γ. Θυμαρά που αναφερόταν στην διεκδίκηση και είσπραξη από τον τ. Δήμαρχο κ. Ευάγγελο Κονταξάκη ποσού σημαντικού που είχε  επιβληθεί στον πρώτο υπέρ του δεύτερου.
Μετά από την ανάγνωση της επιστολής ακολούθησαν σχόλια από Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας  που αναφέρθηκαν στην εποχή της μετάβασης από τη Δημοτική Αρχή του Θυμαρά σ'αυτην του Κονταξάκη. (Πριν 8 χρόνια).
Το κλιμα φορτίστηκε, δημιουργήθηκε ένταση, υπήρξαν παρεμβάσεις άτακτες από το ακροατήριο και γενικά η κατάσταση  εκτραχύνθηκε.Προτείναμε να σταματήσει  αυτό διότι σε λίγο  θα παρασυρθούμε από τις μνήμες μας και θα φτάσει η κατάσταση σε σημεία άσχημα και θα αρχίσει ο κεθένας να θυμάται ποιοί ήταν με ποιούς τότε με απρόβλεπτες συνέπειες.Ακολούθησε  ένα ολιγόλεπτο διάλειμμα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και μετά η μείζων μειοψηφία ( οι τρεις παρόντες) αποχώρησαν. Η  Συνεδρίαση συνεχίστηκε με 12 μόνον παρόντες . Η ένταση ωστόσο και οι παρεμβάσεις από το ακροατήριο και στα θέματα που ακολούθησαν, συνεχίστηκαν μέχρι το τέλος.
Αναλυτικά θ΄αναφερθούμε στη συνέχεια.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου